Фонд «Імпульс.ЮА» посів перше місце у номінації «Регіональна благодійність»

За рішенням національного експертного журі, благодійний фонд «Імпульс.ЮА» був удостоєний першого місця у номінації «Регіональна благодійність» конкурсу «Благодійне Запоріжжя». Для організації, якій нещодавно виповнилося лише два роки, це стало непересічною подією.

Урочитстий момент вручення відзнаки

Регіональний конкурс «Благодійне Запоріжжя» відбувся вже вдруге, після достатньо довгої перерви з 2014 року. Цього разу ініціатором події виступив благодійний фонд «Карітас Запоріжжя».

Більше 70 заявок надійшло від Запорізького регіону на розгляд експертної комісії Національного конкурсу «Благодійна Україна», яка і обирало найкращих у восьми номінаціях. За словами організатора регіональної події Юрія Вдовцова, дистанційний принцип обрання переможців дозволяє посилити об’єктивність оцінки, адже експерти виходили виключно з інформації, яку отримали щодо номінантів.

Для директора фонду перемога стала абсолютно неочікуваною

За рішенням національного журі, перше місце в номінації «Регіональна благодійність» конкурсу «Благодійне Запоріжжя» посів благодійний фонд «Імпульс.ЮА». Це є одна з центральних номінацій конкурсу, її можна віднести до своєрідного «гран-прі».

Разом з тренерами та підопічними

Як зазначив директор фонду «Імпульс.ЮА» Микола Колодяжний, це рішення було для нього абсолютно несподіваним. «Отримати таку нагороду поруч з організаціями, які вже мають багато років роботи, мільйонні бюджети та десятки співробітників – для нашого молодого фонду це велика честь. Команда «Імпульсу» докладе усіх зусиль, щоб довести заслуженість цієї відзнаки».

Почеснні відзнаки конкурсу

Також варто відзначити, що спільна ініціатива благодійного фонду «Імпульс.ЮА» та волонтерської групи «AngelS», талант-шоу «Гармонія краси», посіла перше місце у номінації «Благодійна акція року».

 

Фотографії Анастасії МЄТЄЛЄВОЇ, волонтерки фонду